Susret splitskih članova Kluba dekana

Dana 7. ožujka 2024. godine splitski članovi Kluba dekana prof. dr. sc. Dinko Begušić, Sveučilište u Splitu Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, prof. dr. sc. Mirko Klarić, Sveučilište u Splitu Pravni fakultet, prof. dr. sc. Ivan Pavić, Sveučilište u Splitu Ekonomski fakultet, održali su sastanak u Sveučilišnoj knjižnici Sveučilišta u Splitu. Prof. dr. sc. Marko Trogrlić, Sveučilište u Splitu Filozofski fakultet, ispričao se zbog nedolaska.

Tijekom sastanak razgovaralo se o inicijativi da se splitski članovi Kluba dekana počnu redovito okupljati na lokalnoj (splitskoj) razini. Prisutni članovi podržali su navedenu inicijativu i predložili da se sastanci nastave održavati. Usuglašeno je da će prof. dr. sc. Ivan Pavić biti organizator tih sastanaka.

Također, bilo je razgovora i o novim članovima Kluba dekana iz Splita. U tom smislu dogovoreno je da će se predsjedniku Kluba dekana prof. dr. sc. Mislavu Grgiću izložiti prijedlozi, nakon čega bi se potencijalnim novim članovima uputili službeni pozivi za uključivanje u članstvo Kluba dekana.

Razgovarajući o mogućim predstojećim zadacima i aktivnostima na lokalnoj razini, izneseno je da bi bilo korisno kada bi predsjednik Kluba dekana posjetio Split jer bi se time pomoglo u boljem razumijevanju i osmišljavanju djelovanja Kluba dekana na lokalnoj razini. Tom bi se prigodom nastojao dogovoriti i posjet/sastanak svih članova Kluba dekana u Splitu.