Poruka Predsjednice

KLUB DEKANA, kao i svaka druga udruga je po sastavu i djelatnosti takav kakvim ga njegovi članovi oblikuju. Od prvih početaka udruživanja i djelovanja i mojeg učešća, kao predsjednice Kluba dekana, nastojim održavati zacrtani cilj našeg Kluba.

Najveća vrijednost Kluba dekana leži u razmjeni informacija i mišljenja pojedinaca koji dokazanim rezultatima uspješnosti i neupitnom etičnošću mogu poticati razvitak hrvatske akademske zajednice, te savjetovati u strateškim i razvojnim pitanjima zajednice, a što su uporišta svekolikog poboljšanja kvalitete života i održivog razvoja u Hrvatskoj.

Godišnji izvještaj u ovom specifičnom udruženju nije popis uspjeha Kluba dekana niti preispitivanje djelovanja, već vrlo određen u kontinuitetu i privilegiji, zadovoljstvu i časti biti članom ovog zajedništva.

Preispitivanje i jačanje stavova, te razmjena informacija i mišljenja u krugu tako mnogo različitih osoba, različitih po struci i iskustvu, u visoko intelektualno stimulirajućem okruženju, te gdje su moral i posvećenost zajedničkim ciljevima dobrobiti i razvoju izuzetno visoko određene, jedno je od temeljnih vrijednosti i poticaj za održivost Kluba dekana.

Velika mi je čast djelovati u interesu daljnje održivosti Kluba dekana, resursa visoko kvalitetnih usklađenih stavova koje njegovi članovi u skladu sa mogućnostima nesebično dijele sa okruženjem u interesu razvoja Hrvatske.