Sjednica Kluba dekana u Vukovaru – Iloku

Dana 28.06.2012 Klub dekana je održao svoju sjednicu u Vukovaru zahvaljujući pozivu naše članice; prof.dr.sc. Gordane Kralik, rektorice Sveučilišta u Osijeku i njenih najbližih suradnika u organizaciji susreta, člana Kluba dekana prof.dr.sc. Antuna Tucaka i prof.dr.sc. Antuna Pintarića, Dekana Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru.

Klub dekana, koji su uz predsjednicu prof.dr.sc. Vjeru Krstelj  ovaj puta predstavljali: S. Botica, V. Carek, B. Franković, Lj. Igrić, S. Jecić, V. Jerolimov, G. Kralik, T. Ninić, F. Parač, I. Soljačić,  F. Tomić, A. Tucak posjetio je Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru, obišao znamenitosti Vukovara, položio cvijeće kod Križa u Vukovaru i brodom ploveći Dunavom došao do Iloka, gdje je također bio obilazak znamenitosti. Posjetu Vukovaru su se pridružili gosti iz akademije; akademik Bošnjaković i Mutnjaković, te su dodali donaciju akademika Rudana knjigama koje je Klub dekana donirao Veleučilištu.

Zahvaljujući dekanu Veterinarskog fakulteta, Sveučilišta u Zagrebu, prof.dr.sc. Tomislavu Dobraniću i članu Kluba dekana prof.dr.sc. Zdenku Biđinu osiguran je autobus za prijevoz.
Zaključci sjednice i zapisnik će biti dostupni na jesen, a u ime Kluba dekana izjavljujem da je posjet Vukovaru i Iloku, te vožnja Dunavom nezaboravno upisan u sjećanja onih koji su prisustvovali, a domaćinima pripadaju sve pohvale i zahvala.